Tuesday, January 16, 2007

Stoltenbergs hevn

Foruroligende at det må en norsk blogger og en litt vassen forfatter til for å gjøre jobben de politiske journalistene og redaktørene her i landet burde gjøre.

For som Vetle Lid Larsen sier i Dagbladet:

VALLA ER IKKE LENGER bare et problem for Stoltenberg og Stoltenbergs troverdighet og autoritet. Hun er et problem for hele partiet. Det er bare to år igjen til et skjebnevalg i norsk politikk. Jens Stoltenberg vet, Arbeiderpartiets sentralstyre vet, ja, alle vet - unntagen norske politiske kommentatorer - de vet ingenting, for de er mer opptatt av at Per Sandberg har tatt seg en akevitt - at Stoltenberg aldri blir gjenvalgt i 2009 med Valla på nakken. Jens Stoltenberg er i klemma.

Jeg tror, at om, gud forby, Stoltenberg blir gjenvalgt i 2009, så kommer vi til å møte statsråd Yssen, som en takk for godt utført arbeide.

Jeg lurer også litt på, at det at flertallet av disse redaktørene og journalistene har partiboka i hånden, eller i det minste i garderobeskapet, kan ha noe med den kollektive angrepet av grå stær å gjøre.

Uvesentlig kommentar:
Vetle Lid Larsen er for meg mest fyren som kom fram med (forrige) århundres sjekkereplikk med boka Anti-Sex, og beklagelsen over at han var så lei sex på grunn av all sexfokuseringen i samfunnet.
Tror dere han vasset i mus opp til ørene etter dette eller.. ;-)

1 comment:

Knut Johannessen said...

Takk for at du ikke skrev "vassen blogger" og "norsk forfatter" :-)